Středa 1. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda zastavila provoz na silnici v obci Lvová, došlo ke střetu osobního vozu s autobusem

V sobotu 23. září 2017 v podvečer došlo v obci Lvová ke střetu osobního vozu s autobusem. Nehoda se obešla bez zraněných, policisté na několik hodin uzavřeli provoz v obou směrech.

Na několik hodin omezila v sobotu v podvečer nehoda osobního vozu s autobusem provoz na silnici I/13. Nehoda se stala krátce po půl šesté večer, kdy řidič osobního vozu Škody Fabia jel od Jablonného v Podještědí směrem na Liberec a v obci Lvová, v pravotočivé zatáčce, ho smyk na mokré vozovce vynesl do protisměru.

Tam se auto střetlo s autobusem, ve kterém v té době jelo třicet cestujících. Nikomu z nich se nic nestalo a i přesto, že osobní vůz byl po nehodě značně zdemolovaný, také jeho cestující vyvázli bez zranění.

Podle policistů, kteří nehodu vyšetřovali, měly zásadní vliv, na nezpůsobení závažné zdravotní újmy osádky osobního vozu, zapnuté bezpečnostní pásy.

Škoda, která v důsledku nehody na obou vozech vznikla, se blíží miliónu. Policisté museli vozovku po dobu vyšetřování nehody obousměrně uzavřít a vozidla jedoucí jak od Liberce, tak i od Děčína, odkláněli na objízdné trasy.

Kolem osmé hodiny večer byl již zprůjezdněn jeden jízdní pruh a doprava řízena kyvadlově.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
Policie ČR
Sdílet