Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při nehodě těžce zraněna mladá motorkářka

Dne 25. dubna 2009 v 17:10 hod. byla na operační sředisko HZS Středočeského kraje nahlášena vážná dopravní nehoda se začínajícím požárem. Jednalo se o střet dvou osobních vozidel a motocyklu před obcí Mnichovice na odbočce na Klokočnou. Na místo byla vyslána jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Říčany s technikou CAS 15 Mercedes Benz a RZA Opel Campo společně s jednotkou JSDH Mnichovice s technikou CAS 25 Š706.

Dne 25. dubna 2009 v 17:10 hod. byla na operační sředisko HZS Středočeského kraje nahlášena vážná dopravní nehoda se začínajícím požárem dvou osobních vozidel a motocyklu před obcí Mnichovice na odbočce na Klokočnou. Na místo byla vyslána jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Říčany s technikou CAS 15 Mercedes Benz a RZA Opel Campo společně s jednotkou JSDH Mnichovice s technikou CAS 25 Š706.

Po příjezdu na místo události bylo zjištěno, že se jedná o čelní střet osobních vozidel a motocyklu. U jednoho z automobilů začínala hořet jeho motorová část. Požár byl v zárodku zlikvidován vysokotlakem. Na místo byl povolán vrtulník, který transportoval těžce zraněnou šesnáctiletou motorkářku do nemocnice. Ostatní účastníci nehody utrpěli lehká zranění a byli odvezeni záchrannou službou. Hasiči provedli protipožární opatření. Po úklidu vozovky se jednotky vrátily zpět na své základny.


nstržm. Ivan Chalaš
Foto: SDH Mnichovice a HZS Středočeského kraje



-swo-

Sdílet