Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasičská svatba u Černého jezera

24. 4. 2009 přesně v 10hodin a 15minut si řekli své „ANO“ Patrik Soukup a Simona Michalčíková. Oba jsou členové SDH Železná Ruda a tak jak se patří, pořádala se zde po 9ti letech pravá hasičská svatba.

24. 4. 2009 přesně v 10hodin a 15minut si řekli své „ANO“ Patrik Soukup a Simona Michalčíková. Oba jsou členové SDH Železná Ruda a tak jak se patří, pořádala se zde po 9 letech pravá hasičská svatba.

Obřad samotný se konal v nádherné Šumavské lokalitě, a to u Černého jezera. Na místo obřadu dovezla ženicha naše CAS Tatra Terrno a nevěstu RZA Nissan. Po obřadu odjížděli již společně. Když už to vypadalo, že se vše obejde pro novomanžele bez starostí, na parkovišti Špičáckého sedla došlo k překvapení. Nevěsta musela nejdříve doslova vypít klíček od zámku, kterým byla připoutána vězeňská koule k ženichově noze. Poté si společně „prostříhali“ první životní překážku v podobě závory. A nakonec ženich obstál i při získání klíčku od automobilu, který se nalézal na konci automobilového žebříku.

Následovala spanilá jízda svatební kolony čítající na 20 vozů, společná hostina, předání svatebních darů a zábava až do ranních hodin.

Tímto ještě jednou přejeme novomanželům společnou, bezstarostnou a dloooooouhou životní cestu.

Více fotek na www.hasicizr.estranky.cz

Pro Požáry.CZ Filip Brož

-kow-

Sdílet