Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

01.05.2009 16:00 – Ludgeřovice/MSK

HZS MSK PS Hlučín (MB Atego) a JSDH Ludgeřovice (CAS 32 T815) společně zasahují u DN osobního vozu na silnici III/46611 – Stará Hlučínská, který zavadil o strom. Na místě taktéž ZZS z Hlučína a PČR. Do nemocnice byla transportována jedna zraněná osoba. Očekáván je příjezd odtahové služby, dopravní policie a místo zásahu nyní předává VZ z PS Hlučín do rukou VJ Ludgeřovice, která následně provede úklid komunikace. Dle pokynů VZ PS Hlučín nelze fotky a videa zveřejnit. Negativem je opožděná reakce systému AMDS.

HZS MSK PS Hlučín (MB Atego) a JSDH Ludgeřovice (CAS 32 T815) společně zasahují u DN osobního vozu na silnici III/46611 – Stará Hlučínská, který zavadil o strom. Na místě taktéž ZZS z Hlučína a PČR. Do nemocnice byla transportována jedna zraněná osoba.

Očekáván je příjezd odtahové služby, dopravní policie a místo zásahu nyní předává VZ z PS Hlučín do rukou VJ Ludgeřovice, která následně provede úklid komunikace. Dle pokynů VZ PS Hlučín nelze fotky a videa zveřejnit. Negativem je opožděná reakce systému AMDS.

Info: David Lange

-miw-

Sdílet