Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragická dopravní nehoda u Buchlovic

Dne 2.5.209 v 18:57 hodin byli hasiči ve Zlíně informováni o vážné dopravní nehodě 2 osobních vozidel a motocyklu na silnici E50 mezi obcí Buchlovice a Uherským Hradištěm. Na místo byly vyslány 2 vozidla profesionálních hasičů z Uherského Hradiště a jednotka dobrovolných hasičů obce Buchlovice. Hasiči byli na místě za 7 minut od výjezdu.

Dne 2.5.209 v 18:57 hodin byli hasiči ve Zlíně informováni o vážné dopravní nehodě 2 osobních vozidel a motocyklu na silnici E50 mezi obcí Buchlovice a Uherským Hradištěm.

Na místo byly vyslány 2 vozidla profesionálních hasičů z Uherského Hradiště a jednotka dobrovolných hasičů obce Buchlovice. Hasiči byli na místě za 7 minut od výjezdu. Velitel zásahu potvrdil nahlášený rozsah nehody. Hasiči ihned začali poskytovat první pomoc. Na místě se nacházely 3 těžce zraněné osoby a 1 osoba již bez známek života. Na místo byl povolán vrtulník ZZS, který transportoval 1 osobu do nemocnice, další zraněné odvezly sanitky.

Po vyšetření nehody PČR hasiči provedli vyproštění mrtvého těla z havarovaného osobního vozu. Dále hasiči provedli zabezpečení vozidel proti požáru, nasvětlení místa zásahu a úklid vozovky.


mjr. Vít Rušar, Ing.
HZS Zlínského kraje


-swo-

Sdílet