Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Autocentrum CARent dodává hasičům vozidla Transit a Transit Custom

Doslova stovky nových vozů Ford Transit slouží dobrovolným hasičům jako vícemístné dopravní vozy. Mezi novými vozy ve zbrojnicích zastupuje více než 50procentní podíl. Oblibu získal Transit svojí houževnatostí a více než padesátiletou tradicí na trhu. Konkurenci převyšuje kvalitou i variabilitou, nikoliv cenou a provozními náklady.

Autocentrum CARent se věnuje prodeji vozů, přestavbám i zápůjčkám vozů Ford a to již 24 let. „Díky vlastnímu servisnímu zázemí rozumíme Fordům opravdu dobře. Mnozí zaměstnanci z našich řad již oslavili svá dvacetiletá výročí ve firmě,“ dodává obchodní ředitel Jiří Radovnický.

Pro přestavby vícemístných dopravních automobilů do 3 500 kg jsou využívány modely Transit v délkách 5 531 – 5 981mm a Transit Custom, který je svými kompaktními rozměry vhodný pro menší hasičky. Oba modely jsou určeny až devíti členné posádce.

Dvanáctiletou zárukou na prorezivění karoserie Ford garantuje dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Nově je součástí vozu také servisní balíček na 5 let a prodloužená pětiletá záruka.

Vozy Transit odpovídající zákonem stanoveným technickým podmínkám pro DA-L1Z jsou vybaveny vznětovým agregátem 2.0 TDCi EcoBlue o výkonu 130 nebo 170 koní.

Ford myslí také na náklady spojené s nejběžnějšími poškozeními karoserie vozu. Například světlomety jsou svojí pozicí chráněny před poškozením při nehodě v nízké rychlosti. Zadní nárazník je složený z více dílů, což také výrazně snižuje náklady na jeho opravu.

V základní výbavě vozu patří elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka, USB, Bluetooth, manuální klimatizace i tempomat.

Snaha o rozvoj a modernizaci hasičských stanic přispívá nadšení kolektivu dobrovolných hasičů.

Náš sbor jsme zakládali v roce 1893. Dnes je nás dohromady 65 dobráků. Odměnou nám bývá úspěšný zásah v regionu, veřejné povědomí o práci sboru a letos k dobré náladě přispěl i nový Ford,

říká starosta obce Rokytnice na Moravě.

Chcete i vy nový Transit pro svůj sbor?
Kontaktujte specialistu z autocentra Ford CARent:

  • Jan Sobotka – specialista prodeje dopravních automobilů – CARent, a.s.
  • mobil: 606 020 121
  • e-mail: jan.sobotka@carent.cz
Sdílet