Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Muž při havárii a následném střetu s autem v obci Hošťálková utrpěl lehké zranění

Velkou dávku štěstí měl v neděli večer v obci Hošťálková jednadvacetiletý řidič. Nezvládl řízení vozidla, vyjel mimo silnici, přerazil dva stromy a skončil s autem na boku. Když se pak pohyboval na místě, vběhl pod další auto. S lehkým zraněním byl převezen na ošetření do nemocnice.

Chvíli po osmé včera večer jel obcí Hošťálková jednadvacetiletý muž ze Vsetínska s vozidlem Suzuki Jimny. V mírné levotočivé zatáčce ale své auto nezvládl a vyjel vpravo mimo silnici. Přerazil dva stromy a poničil pár keřů. Pouť skončilo auto na boku ve vjezdu k rodinnému domu.

Když se muž z auta dostal a pohyboval se okolo místa nehody, vběhl bezprostředně před přijíždějící vozidlo BMW X5 jedoucího od centra. Pětadvacetiletá řidička z Holešova již nestačila zabránit střetu s mužem.

Mladík při své havárii a při následném střetu utrpěl lehké zranění, se kterým byl převezen na ošetření do nemocnice. Dechové zkoušky jak u řidiče, tak řidičky neprokázaly ovlivnění alkoholem. Škoda na vozidle Suzuki je sto dvacet tisíc korun. Na vozidle BMW potom škoda činí čtyřicet pět tisíc korun. Na keřích a stromech potom dalších dvacet tisíc korun.

Dopravní policisté k oběma nehodám nadále zjišťují informace.

por. Bc. Vladislav Malcharczik
Policie ČR
Sdílet