Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Obvodové kolo hry „PLAMEN“ mladých hasičů

Dne 8.5. 2009 se na tréninkovém hřišti v Hati uskutečnilo obvodové kolo hry „PLAMEN“ mladých hasičů. Pořadatelem této jarní části byl SDH Hať, který v loňském roce pořádal i podzimní část této hry. Pro mladé hasiče a hasičky byly připraveny tyto disciplíny: štafeta 4 × 60 metrů, štafeta CTIF a požární útok.

Dne 8.5. 2009 se na tréninkovém hřišti v Hati uskutečnilo obvodové kolo hry „PLAMEN“ mladých hasičů. Pořadatelem této jarní části byl SDH Hať, který v loňském roce pořádal i podzimní část této hry. Pro mladé hasiče a hasičky byly připraveny tyto disciplíny: štafeta 4 × 60 metrů, štafeta CTIF a požární útok.

Soutěže se zúčastnila hasičská omladina 13. a 14. okrsku (Opava). V kategorii mladých hasičů startovalo celkem pět družstev a v kategorii starších startovalo družstev šest.

První místo kategorie mladých hasičů obsadilo družstvo z Vřesiny a starší vyhrálo družstvo Ludgeřovice. Výsledky uvedené v příloze jsou po sečtení bodů za podzimní i jarní část obvodové hry PLAMEN. Obě vítězná družstva si tak zajistila postup do okresního kola této hry.

Výsledková listina je ke stažení v příloze.


Foto: SDH Hať
Info: Bc. Zdeněk Janoš

http://hasici-hat.unas.cz

-wap-

Sdílet
Přiložené soubory
vysledkova-listina.jpg zobrazit online JPG 304 kB