Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vozidlo se po nárazu do stromu rozpůlilo

Dne 12. května 2009 ráno došlo na silnici č. III/31817 mezi obcemi Kvasiny a Lukavice na Rychnovsku k vážné dopravní nehodě. Osobní vozidlo zn. Š Favorit vyjelo ze silnice a narazilo do stromu. Náraz byl tak silný, že se automobil rozpůlil. Přední část s volantem skončila na silnici, zbytek vozidla byl odmrštěn několik desítek metrů daleko do pole.

Dne 12. května 2009 ráno došlo na silnici č. III/31817 mezi obcemi Kvasiny a Lukavice na Rychnovsku k vážné dopravní nehodě. Osobní vozidlo zn. Š Favorit vyjelo ze silnice a narazilo do stromu. Náraz byl tak silný, že se automobil rozpůlil. Přední část s volantem skončila na silnici, zbytek vozidla byl odmrštěn několik desítek metrů daleko do pole.

Za volantem seděl nezletilý chlapec, který byl po nárazu vymrštěn z vozidla. Při příjezdu hasičů a záchranné služby ležel zraněný chlapec na silnici. Se záchranáři komunikoval a po nezbytném ošetření byl převezen do nemocnice. Hasiči odpojili autobaterii a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem. Po zadokumentování události odtáhli přední část vozidla mimo komunikaci. Příčiny nehody šetří Policie ČR.



Foto: stanice Rychnov nad Kněžnou



por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje



-swo-

Sdílet