Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dcerka překvapila maminku

O nevyzpytatelnosti dětského jednání se ve čtvrtek 14. května 2009 přesvědčila maminka dvouleté holčičky v Karlovicích – Radvánovicích na Turnovsku. Krátce před čtvrt na deset se chystaly na dopolední procházku. Maminka vyšla na chodbu a dcerka za ní zabouchla dveře podkrovního bytu.

O nevyzpytatelnosti dětského jednání se ve čtvrtek 14. května 2009 přesvědčila maminka dvouleté holčičky v Karlovicích – Radvánovicích na Turnovsku. Krátce před čtvrt na deset se chystaly na dopolední procházku. Maminka vyšla na chodbu a dcerka za ní zabouchla dveře podkrovního bytu.

Protože maminka neměla u sebe klíče, obrátila se s žádostí o pomoc na hasiče. Profesionální hasiči HZS LK ze stanice Turnov pomocí automobilového žebříku vnikli otevřeným střešním oknem do bytu. Dcerka byla v pořádku předána mamince a hasiči se vrátili na základnu.

Ilustrační foto


Celkem ve čtvrtek 14. května 2009 vyjížděly jednotky požární ochrany Libereckého kraje k 7 ohlášeným událostem. Při dopravních nehodách, u nichž bylo třeba zásahu hasičů, byla zraněna 1 osoba.

Ilustrační foto HZS Královéhradeckého kraje 

kpt. Ing. Radek Vojík
oddělení IZS a řízení JPO
HZS Libereckého kraje



-swo-

Sdílet