Čtvrtek 25. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ples SDH Čelákovice se uskuteční v polovině ledna 2019 v kultur­ním domě

SDH Čelákovice si vás dovoluje pozvat na Hasičský ples, který se uskuteční 19. ledna 2019 v místním kulturním domě. K tanci a poslechu zahrají skupiny Dekameron band a Feferon.

I tentokrát se hasiči rozhodli uspořádat Dobrovolnou sbírku pro někoho kdo to potřebuje. Přijďte na ples a podpořte hasiče i Míšu.


Proč konto Míša? Míša je mladá krásná slečna, která se od dětství věnuje činnosti dobrovolných hasičů. Jednou z jejich činností je i požární sport, konkrétně požární útok. Do tréninků i závodů dávala veškerou svou energii i srdíčko. Bohužel na nedávné noční soutěži v Ludéřově se k Míši štěstěna otočila zády.

Jeden krok navíc ji poznamenal na životě. Proud vody, který každopádně patří do terče se ji plnou silou dostal do očí. Momentální stav je takový, že na levé oko vidí zhruba na 50 %. Pravé oko je po těžké náročné operaci a zhruba za 4 až 6 měsíců bude následovat operace další.

Doba léčby je odhadnuta na minimálně 1 rok s momentálně nejistým výsledkem. Bohužel v obou očích byly poraněny cévnatky a jejich léčbu či operaci nelze uskutečnit nikde na světě.

Sdílet