Středa 24. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ředitel Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje poděkoval třem příslušníkům za jejich práci

Ve středu 22. 11. 2017 poděkoval krajský ředitel Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje, plk. Ing. Vít Rušar, třem příslušníkům za jejich dlouholetou a obětavou práci. Jejich služební poměr skončí s rokem 2017.

Po 25 letech služby odchází nstrmž. Roman Mahdal, který od roku 1992 sloužil na požární stanici v Uherském Brodě jako strojník.

Po 31 letech služby odchází pprap. Radek Krejčiřík, který v roce 1986 nastoupil službu na požární stanici v Uherském Hradišti jako hasič technik. V této funkci působil až do dnešních dnů.

Po 38 letech služby odchází nprap. Zdeněk Havel, který začal sloužit u hasičů od 1. 10. 1979. Svoji kariéru zahájil jako strojník a v roce 1995 se stal velitelem družstva. Sloužil vždy na územním odboru Kroměříž.

Během příjemného setkání přišla řeč na hasičské začátky, vývoj ochranných i technických prostředků, požární techniky, závažné i kuriózní zásahy.

Jménem všech kolegů si dovoluji ještě jednou poděkovat Romanu Mahdalovi, Radku Krejčiříkovi a Zdeňku Havlovi za jejich práci a popřát jim mnoho zdraví, štěstí a úspěchů v jejich další etapě života.

Roman Žemlička
HZS Zlínského kraje
Sdílet