Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Motocyklista vjel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem

Dne 24. května v 19.54 hodin vyjížděli hasiči ze Žamberka na silnici k Rybné nad Zdobnicí, kde došlo k nehodě motocyklisty a osobního vozidla. K nehodě došlo v prudké zatáčce, kdy motocyklista pravděpodobně vjel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim

Čtyřiadvacátý květnový podvečer nebyl příliš šťastným pro posádky dvou osobních vozidel. Automobily se střetly na silnici mezi obcemi Orel a Slatiňany. Hasiči k této nehodě byli přivoláni v 18.54 hodin. Při nehodě jedna osoba utrpěla těžké zranění. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněné osoby a poté odstranili následky kolize.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Svitavy

Dne 24. května v 19.27 hodin byli hasiči z Poličky přivoláni k nehodě, která se stala na silnici v Bystrém. Po příjezdu jednotky na místo bylo zjištěno, že došlo ke střetu motocyklu a osobního vozidla. Motocykl se nacházel asi 3 metry v příkopu a řidič při nehodě utrpěl lehké zranění na noze. Hasiči posypali uniklé provozní náplně sorbentem. Po zdokumentování dopravní nehody policisty byl motocykl pomocí navijáku vytažen na okraj vozovky, a poté naložen na přepravní nákladní automobil.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Ústí nad Orlicí

Dne 24. května v 19.54 hodin vyjížděli hasiči ze Žamberka na silnici k Rybné nad Zdobnicí, kde došlo k nehodě motocyklisty a osobního vozidla. K nehodě došlo v prudké zatáčce, kdy motocyklista pravděpodobně vjel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozidlem. Při příjezdu hasičů již zdravotníci ze zdravotnické záchranné služby prováděli oživovací pokusy. Hasiči zdravotníkům ihned pomohli. Lékař konstatoval u motorkáře smrt. Ve vozidle nebyl nikdo zraněn. Hasiči dále zajistili motorku Honda, ze které unikal benzin. Uniklé provozní náplně byly zasypány sorbentem.


Foto: Stanice Žamberk – HZS Pardubického kraje

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje



-swo-

Sdílet