Pátek 3. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Po patnácti letech opustil řady libereckých profesionálních hasičů plukovník Jaroslav Vízner

Po patnácti letech v pondělí 18. prosince 2017 odešel z řad Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje náměstek ředitele HZS Libereckého kraje pro prevenci a civilní nouzovou připravenost plk. Ing. Jaroslav Vízner.

Za dlouholetý přínos pro HZS Libereckého kraje převzal minulý týden z rukou hejtmana LK Martina Půty Záslužnou medaili Integrovaného záchranného systému I. Stupně.

V pondělí 18. 12. 2017 panu náměstkovi předal služební medaili „Za zásluhy o bezpečnost“ na krajském ředitelství v Liberci i ředitel HZS LK plk. Ing. Luděk PrudiL, který byl pověřen generálním ředitelem HZS ČR genmj. Ing. Drahoslavem Rybou.

Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje děkuje plk. Ing. Jaroslavu Víznerovi za spoustu dobře odvedené práce, lidský přístup, který používal při řešení problémů. Za dobu svého působení přispěl k prohloubení spolupráce se zástupci samosprávy na místní i krajské úrovni, zejména v oblasti havarijního plánování a krizového řízení a nastavil pravidla rozvoje preventivně výchovné činnosti HZS Libereckého kraje zaměřené na širokou veřejnost.

Pro své kolegy vždy zůstane vzorem nejen pro široký odborný rozhled a zkušenosti, ale především pro rozvahu v jednání, přátelskou povahu, zásadovost a vysokou morálku. Vážíme si výborné spolupráce a přejeme hodně zdraví a elánu v dalších letech.

por. Bc. Pavlína Bílková, DiS.
tisková mluvčí
HZS Libereckého kraje
Sdílet