Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tři dopravní nehody během včerejšího odpoledne na Kladensku

Deštivé počasí a zřejmě nepřiměřená rychlost a nepozornost řidičů byla důvodem tří dopravních nehod během včerejšího odpoledne na Kladensku.

Deštivé počasí a zřejmě nepřiměřená rychlost a nepozornost řidičů byla důvodem tří dopravních nehod během včerejšího odpoledne na Kladensku.

První dopravní nehoda byla na tísňovou linku 112 ohlášena v 16:50 hodin. Nehoda se stala na dálnici R6 ve směru na Prahu v úseku obce Braškov. Na žádost Krajského operačního a informačního střediska HZS Středočeského kraje byla na místo události vyslána zásahová jednotka hasičů ze stanice Kladno s jedním zásahovým automobilem. Po příjezdu hasičů na místo události bylo zjištěno, že došlo k nehodě jednoho osobního vozidla. Po nárazu vozidla do svodidel začali z vozidla vytékat provozní kapaliny. Hasiči odpojili akumulátor a nebezpečné látky zasypali sorbčním prostředkem. Nehoda se obešla bez zranění.

Druhá nehoda se stala jen pár kilometrů od první nehody v 17:23 hodin ve směru na Karlovy Vary v úseku obce Družec. Osobní automobil sjel mimo vozovku a skončil na střeše v poli. Řidič vozidla byl vyproštěn před příjezdem kladenských hasičů. Hasiči převrátili osobní automobil zpět na kola a provedli protipožární opatření na vozidle a poté se vrátili zpět na základnu.

Třetí nehoda byla nahlášena na tísňovou linku v 19:15 hodin. Jednalo se o nehodu dvou osobních vozidel na silnici 1/7 ve směru na Prahu. Jedno z vozidel bylo na kolech mimo vozovku. Řidič vozidla utrpěl lehká zranění a byl odvezen záchrannou službou k ošetření do nemocnice před příjezdem jednotky hasičů. Hasiči provedli protipožární opatření na vozidle a úklid vozovky.

Foto: por. Bc. Tomáš Nocar

Info: Lukáš Vejvar, Oddělení ZPP Kladno

-kow-

Sdílet