Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vyhodnocení literární a grafické soutěže PO očima dětí na okrese Kolín

29. května 2009 bylo provedeno na stanici HZS Středočeského kraje v Kolíně vyhodnocení soutěže Požární ochrana očima dětí. Na zahájení se dostavili žáci a studenti mateřských, základních škol a gymnázií z okresu Kolín, kteří zaslali své práce do literární a výtvarné soutěže. Se žáky se společně zúčastnil jejich pedagogický dozor a rodiče dětí.

29. května 2009 bylo provedeno na stanici HZS Středočeského kraje v Kolíně vyhodnocení soutěže Požární ochrana očima dětí. Na zahájení se dostavili žáci a studenti mateřských, základních škol a gymnázií z okresu Kolín, kteří zaslali své práce do literární a výtvarné soutěže. Se žáky se společně zúčastnil jejich pedagogický dozor a rodiče dětí.

Vyhodnocení zahájil ředitel ÚO Kolín plk. Jan Bradna. Přítomni byli i velitelé stanice Kolín mjr. Ing. Vladimír Dynybyl, Ovčáry ppor. Marcel Charouz a Český Brod por. Bc. Radek Matějec. Ocenění společně provedli ředitel plk. Jan Bradna s náměstkem starosty Okresního sdružení hasičů ČMS v Kolíně Ing. Pavlem Zajíčkem. Po předání cen a malém občerstvení se účastníci seznámili s technikou na požární stanici.

Info: mjr. Ing. Josef Kudrna
Vyšetřovatel požárů ÚO Kolín


-wap-

Sdílet