Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Znáte z našeho bazaru: LED světla

Představujeme vám nová přídavná LED světla, které jistě zaregistroval nejeden čtenář serveru Požáry.cz, neb jim byl delší dobu věnovaný komerční inzerát v našem bazaru. Jak vypadají ve skutečnosti, zjišťoval i náš redakční zvěd.

Představujeme vám nová přídavná LED světla, které jistě zaregistroval nejeden čtenář serveru Požáry.cz, neb jim byl delší dobu věnovaný komerční inzerát v našem bazaru. Jak vypadají ve skutečnosti, zjišťoval i náš redakční zvěd.

Protože se jim věnovalo i jedno diskusní vlákno, ve kterém bylo několik příspěvků s tím, že po jejich namontování na zásahový automobil s nimi panuje spokojenost, přinášíme vám na základě dohody s prodejcem informační text o nich, jak je popsán coby komerční inzerát v našem bazaru:



A) Záblesková světla 2 × 22 LED za 800,– Kč, set obsahuje 2 × 22 vysoce svítivých LED diod, účinek zesílen lupou v krycím skle – pro každou diodu zvlášť + řídící jednotka a montážní materiál k uchycení. Ve vypnutém stavu jsou diody a krycí sklo bílé. Napájení 10,5V-13V (12V), odběr min 4W max 6W Rozměry řídící jednotky d-h-v 7,5cm-4,8cm-2,7cm. Rozměry zábleskové jednotky: d-h-v 9,7cm-4cm-3cm + 1cm držák (snímatelný) Funkce: ON-OFF + tři zábleskové módy (A,B,C)






B) Záblesková světla2 × 48 LED za 1200,– Kč. Jedno těleso obsahuje 48 vysoce svítivých LED diod, účinek zesílen lupou v krycím skle – pro každou diodu zvlášť!!! + jedna řídící jednotka a montážní materiál k uchycení. Ve vypnutém stavu jsou diody a krycí sklo bílé. Napájení 10,5V-13V (12V), odběr min 4W max 6W Rozměry řídící jednotky d-h-v 7,5cm-4,8cm-2,7cm. Rozměry zábleskové jednotky: d-h-v 18,5cm-6,6cm-3cm + 1cm držák (snímatelný) Funkce: ON-OFF + tři zábleskové módy (A,B,C)



Prodejce upozorňuje, že majáky jsou 12V! Při montáži na cisterny 24V je na toto nutné brát zřetel! Jsou možné i různé barevné varianty, případně kombinace a sice z barev: modrá, červená, žlutá, bílá. Délka kabelů je dva metry pro každé světlo. Není samozřejmě problém kabely prodloužit, jedná se o klasickou dvojlinku. Do řídící jednotky vedou pouze dva kabely, černý ( – ) a červený ( + ) Světla jsou jak pro vnitřní, tak i venkovní použití a dají se namontovat i dovnitř světelné rampy.

Pro objednání stačí závazná objednávka e-mailem se jménem, adresou a požadavkem co chcete a v jakém barevném provedení, případně kolik kusů. Zasílají se na dobírku. Je možnost i napojení 4 majáků na jednu řídící jednotku. Cena za 4 × 48 je 2300,– Kč a za 4 × 22 je cena 1500,– Kč. Doklad je samozřejmostí po zaslání fakturačních údajů. Ohledně koupě a dotazů neváhejte kontaktovat prodejce na Haarosh@seznam.cz.

Zde je video, jak vypadají po montáži na CAS 25 Škoda 706:

Jejich viditelnost je perfektní a možnost programování chodu taktéž není k zahození. Dalo by se použít i přísloví ,,za málo peněz hodně muziky". Montáž LED světel je snadná a zvládne ji technicky méně zdatný hasič. Daňový doklad je při koupi samozřejmostí. Kontaktní telefonní číslo na prodejce je 724 101 140.


 -wap-

Sdílet