Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Motorkáře přenesli ve vakuových nosítkách do sanitky

Dne 4. června v 15.51 hodin zasahovali chrudimští profesionální hasiči u dopravní nehody motocyklisty, který narazil do stromu v Chrudimi-Vestci. Hasiči spolu se záchrannou službou sundali zraněnému motorkáři přilbu, nasadili krční límec a poté ho přenesli ve vakuových nosítkách do sanitního vozu.

HZS Pardubického kraje, územní odbor Chrudim

Dne 4. června v 15.51 hodin zasahovali chrudimští profesionální hasiči u dopravní nehody motocyklisty, který narazil do stromu v Chrudimi-Vestci. Hasiči spolu se záchrannou službou sundali zraněnému motorkáři přilbu, nasadili krční límec a poté ho přenesli ve vakuových nosítkách do sanitního vozu. V místě nehody byla odkloněna doprava. Dále hasiči zajistili motorku, aby nedošlo k úniku PHM a také případnému požáru.


HZS Pardubického kraje, stanice Přelouč

Dne 4. června ve 14.19 hodin zasahovali profesionální hasiči z Přelouče a dobrovolní hasiči ze Zdechovic u dopravní nehody motocyklu s nákladním vozidlem ve Zdechovicích. Po příjezdu hasičů k události bylo zjištěno, že motocyklista utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Hasiči zamezili úniku provozních náplní a poté se vrátili zpět na základnu.

Foto: HZS Pardubického kraje

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje

-miw-

Sdílet