Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

HZS Zlínského kraje se loučil s dlouho sloužícími kolegy

V pátek 4. 6. 2009 se HZS Zlínského kraje rozloučil s několika dlouho sloužícími kolegy. Ředitelka HZS Zlínského kraje plk. Ing. Jarmila Čičmancová, Ph.D., se oficiálně rozloučila se třemi kolegy hasiči, kteří po dlouhých letech služby ukončili k poslednímu květnovému dni svou práci v našem sboru.

V pátek 4. 6. 2009 se HZS Zlínského kraje rozloučil s několika dlouho sloužícími kolegy.

Ředitelka HZS Zlínského kraje plk. Ing. Jarmila Čičmancová, Ph.D., se oficiálně rozloučila se třemi kolegy hasiči, kteří po dlouhých letech služby ukončili k poslednímu květnovému dni svou práci v našem sboru.

K poděkování a s gratulací se připojil také ředitel kanceláře krajské ředitelky plk. Ing. Jiří Volák, který dva z odcházejících hasičů dlouho vedl jako územní ředitel v Kroměříži.

Společně předali třem odcházejícím hasičům dárky a děkovné listy za obětavou a mnohaletou službu v hasičském sboru. Všichni tři kolegové se vyznačovali i tím, že celý svůj profesní život zůstali věrni jedné stanici hasičů.

Milan Sobotka
 – nastoupil k hasičskému sboru okresu Vsetín 1. 5. 1972 a celou svou profesní kariéru odsloužil na stanici Valašské Meziříčí
 – profesní dráhu ukončil jako hasič strojní služby

Rostislav Bubeníček
 – nastoupil k hasičskému sboru okresu Kroměříž 1. 11. 1976 a celou svou profesní kariéru odsloužil na stanici Kroměříž
 – profesní dráhu ukončil jako hasič technik chemické služby

Václav Kubíček
 – nastoupil k hasičskému sboru okresu Kroměříž 1. 4. 1971 a celou svou profesní kariéru odsloužil na stanici Kroměříž
 – profesní dráhu ukončil jako hasič technik strojní služby

Pan Václav Kubíček se po odsloužených více než osmatřiceti letech zařadil mezi vůbec nejdéle sloužící hasiče ve Zlínském kraji.

Všem třem kolegům hasičům přejeme do dalšího života hlavně pevné zdraví a ještě mnoho let při společných setkáváních s veterány.

mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc.
tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

-kow-

Sdílet