Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragická nehoda motorkáře a požár rozvaděče nízkého napětí

Tři jednotky hasičů vyjely v pondělí 15. června 2009 po 4. hodině ráno do Skalní ulice v Karlových Varech k nahlášenému požáru rozvaděče nízkého napětí.

Tři jednotky hasičů vyjely v pondělí 15. června 2009 po 4. hodině ráno do Skalní ulice v Karlových Varech k nahlášenému požáru rozvaděče nízkého napětí.

Přímo u sloupu s elektrickým vedením začal hořet rozvaděč nízkého napětí. V době příjezdu hasičů z profesionální stanice Karlovy Vary a dobrovolných hasičů z Tašovic a Staré Role plameny šlehaly do výšky 3 metrů. Do 20 minut byl požár pod kontrolou a dále se nerozšiřoval. Za další necelou půlhodinu pak bylo místo úplně uhašeno.

Podle vyšetřovatele příčin požáru a technika společnosti distribuující elektrický proud došlo k požáru kvůli zkratu v rozvaděči. Škoda zatím nebyla vyčíslena a je dále v šetření.

Střeto motocyklu a OA

Tři zraněné a jednu usmrcenou osobu si vyžádala dopravní nehoda dvou osobních aut a motocyklu na silnici I/20 z Karlových Varů do Plzně u obce Teplička, která se stala 13. června 2009 po 17.hodině. Posádka zdravotnické záchranné služby ošetřila zraněné z osobních aut, motorkář nehodu nepřežil. Na místě zasahovali hasiči ze stanice Karlovy Vary a dobrovolná jednotka z Bečova. Hasiči provedli úklid po dopravní nehodě a likvidovali uniklé ropné produkty. Silniční tah na Plzeň byl kvůli nehodě více než hodinu zcela uzavřen.


Info: prap. Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje

-wap-

Sdílet