Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jeden z účastníků nehody u Bystřice zemřel, došlo ke střetu nákladního a osobního vozidla

Dne 21. února, krátce po deváté hodině ranní, přijali policisté oznámení o dopravní nehodě se smrtelným zraněním, ke které došlo u Bystřice na silnici č. I/3, známé jako E55. Na místo byly okamžitě vyslány všechny složky integrovaného záchranného systému.

Čelně se zde střetlo osobní vozidlo s protijedoucím nákladním. V důsledku tohoto nárazu došlo k dalšímu střetu se dvěma projíždějícími vozidly. Jeden z účastníků dopravní nehody utrpěl zranění neslučitelná se životem. Jedna osoba byla letecky transportována se svým zraněním do nemocnice a jedna převezena ZZS k dalšímu ošetření.

Operační důstojník k události vyslal profesionální hasiče ze stanice Benešov a jednotku sboru dobrovolných hasičů z Votic.

Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a po zadokumentování události kriminální policií vyprostili tělo řidiče z osobního vozidla. Poté pomohli s naložením havarovaných aut na odtahové služby a se silničáři uklidili vozovku,

uvedl Petr Svoboda, HZS Středočeského kraje

V místech dopravní nehody se okamžitě začaly tvořit kolony. Osobní vozidla mohla využít vyznačenou objízdnou trasu ve směru na Petrovice – Nesvačily. Před jednou hodinou odpolední byla komunikace č. I/3 opět zprůjezdněna.

Policejním komisařem byla ve věci nařízena soudní pitva. Příčina dopravní nehody je předmětem dalšího šetření.

nprap. Bc. Veronika Čermáková
Policie ČR
Sdílet