Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V linkovém autobusu se zranily dvě osoby

Dne 17. 6. 2009 ve 14:58 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě v Kroměříži. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem.

Dne 17. 6. 2009 ve 14:58 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě v Kroměříži.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k dopravní nehodě mezi osobním autem zn. Ford Fiesta a linkovým autobusem.

Osobní auto narazilo v prostoru křižovatky do linkového autobusu a došlo k zablokování důležitých silničních spojů. Při dopravní nehodě došlo ke dvěma zraněním v linkovém autobusu, který přepravoval celkem devětatřicet osob.

Jedno zranění bylo na místě ošetřeno přivolanou posádkou zdravotnické záchranné služby. Starší žena byla nakonec převezena do nemocnice k dalším vyšetřením a nezbytné péči. Druhá zraněná osoba odmítla ošetření s tím, že v případě potřeby vyhledá pomoc lékaře až následně.

Hasiči na místě zajistili oba vozy proti případnému požáru a uniklé provozní kapaliny byly zasypány sorbenty. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla ochromena doprava v Kroměříži a policie musela odklánět vozy na jiné trasy.

mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc.
tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

-kow-

Sdílet