Sobota 18. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pět zraněných osob si vyžádala nehoda u Smečna

V sobotu 20. června 2009 v 18:19 hodin byla na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášena vážná dopravní nehoda dvou osobních vozidel nedaleko Smečna na Kladensku.

V sobotu 20. června 2009 v 18:19 hodin byla na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášena vážná dopravní nehoda dvou osobních vozidel nedaleko Smečna na Kladensku. Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo mimořádné události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Slaný s jedním zásahovým automobilem.

Po příjezdu hasičů na místo události v 18:27 hodin bylo provedeným průzkumem zjištěno, že se jedná o čelní střet dvou osobních vozidel značky Škoda 120 a Renault Clio. Při nehodě bylo zraněno celkem pět osob. Všechny osoby z obou havarovaných vozidel byly vyproštěny před příjezdem hasičů.

Zásahová jednotka hasičů odpojila akumulátory a pomohla s transportem zraněných osob do vrtulníku a vozidel záchranné služby. Dále hasiči posypali vyteklé provozní kapaliny sorbčním prostředkem a ve 20:22 hodin se vrátili zpět na základnu.


Foto: nprap. Jiří Pospíšil

Lukáš Vejvar
Oddělení ZPP Kladno

-miw-

Sdílet