Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Kladenští hasiči zachraňovali psa z hluboké jámy

Ve středu 24. června 2009 ve 13:23 hodin byli kladenští hasiči požádáni o pomoc při záchraně psa, který se z neznámých důvodů nacházel v hluboké jámě v bývalém areálu firmy Koněv v Kladně. Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s cisternou a vozidlem s lezeckým vybavením.

Ve středu 24. června 2009 ve 13:23 hodin byli kladenští hasiči požádáni o pomoc při záchraně psa, který se z neznámých důvodů nacházel v hluboké jámě v bývalém areálu firmy Koněv v Kladně.

Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s cisternou a vozidlem s lezeckým vybavením.

Událost ohlásila Městská Policie Kladno, která byla v době příjezdu hasičů na místě události. Hasiči provedeným průzkumem zjistili, že se jedná o zchátralou jámu o rozměrech cca 50×20×6m.

Hasiči se pomocí lezeckých prostředků dostali na dně jámy, kde odchytili psa vyprostili. Pes byl následně předán Městské Policii Kladno, která jej transportovala do psího útulku.


Foto: Městská Policie Kladno

Lukáš Vejvar
Oddělení ZPP Kladno



-swo-

Sdílet