Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

MTB maraton Malevil Cup 2018 bude neoficiálním mistrovstvím HZS České republiky

Pro všechny přátele horských kol, cyklistiky, sportu, dobré zábavy a pohody v přírodě připravuje PAKLI SPORT KLUB z.s. ve spolupráci s HZS Libereckého kraje a za podpory Krajského úřadu Libereckého kraje již devatenáctý ročník mezinárodního MTB marathonu Malevil Cup.

Oblíbená sportovní událost se uskuteční o víkendu 9. června 2018 a tradičně startuje v Jablonném v Podještědí. Jde o jeden z nejpopulárnějších MTB maratonů, který je i v roce 2018 součástí nejvyšší ligy bikových maratonů, tedy součástí UCI MTB Marathon Series 2018.

„Neoficiální mistrovství" HZS České republiky je určeno pro příslušníky a zaměstnance bezpečnostních sborů ČR, příslušníky, zaměstnance a členy dalších základních a ostatních složek integrovaného záchranného systému ČR a zároveň pro bikery a bikerky všech věkových skupin a výkonnostních úrovní z řad široké veřejnosti, pro které budou připraveny trasy o čtyřech délkách v rozmezí od 25 do 100 km.

Uzávěrka elektronických přihlášek je 4. 6. 2018 – 20.00 hodin na webu paklisport.cz. Po tomto datu se bude možné přihlásit na místě v pátek 8. 6. a v sobotu 9. 6. 2018 při prezentaci.

Pokud jste milovníci pohybu a zábavy, přijďte si užít celovíkendový program do Lužických hor.

Sdílet