Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Žena srazila autem své dvě děti

K vážné nehodě došlo včera 7. července 2009 kolem půl šesté odpoledne v ulici Na Kotli v Hradci Králové. Žena cizí státní příslušnosti přejela osobním vozidlem přes obrubník a najela na chodník, kde srazila své dvě malé děti. Automobil jel ještě několik metrů a zastavil až na trávníku u stromu.

K vážné nehodě došlo včera 7. července 2009 kolem půl šesté odpoledne v ulici Na Kotli v Hradci Králové. Žena cizí státní příslušnosti přejela osobním vozidlem přes obrubník a najela na chodník, kde srazila své dvě malé děti. Automobil jel ještě několik metrů a zastavil až na trávníku u stromu. Asi roční holčička v kočárku utrpěla lehčí zranění, starší chlapec zůstal zaklíněný pod osobním vozidlem.

Hasiči pomocí vzduchových vaků nadzvedli automobil a těžce zraněného chlapce vytáhli ven. Zraněný chlapec byl ihned předán do péče záchranné služby. Lékaři a záchranáři stabilizovali chlapce a okamžitě jej přepravili na traumatologické oddělení nemocnice v Hradci Králové. Příčiny tragédie šetří Policie ČR.

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje


-miw-

Sdílet