Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při nehodě byli zraněni dva lidé

Dva lidé byli dnes 12. července 2009 odpoledne zraněni při dopravní nehodě osobního auta a motocyklu v Jedovnické ulici v Brně. Nehoda byla hasičům ohlášena v 17.35 hodin, na místě zasahovala jednotka ze stanice v ulici Tuřanka v Brně-Slatině. Při srážce osobního vozidla Volkswagen Polo a motocyklu Honda byli zraněni 29letý řidič motocyklu a jeho 29letá spolujezdkyně. Osádka auta zraněna nebyla.

Dva lidé byli dnes 12. července 2009 odpoledne zraněni při dopravní nehodě osobního auta a motocyklu v Jedovnické ulici v Brně.

Ilustrační foto HZS Pardubického kraje

Nehoda byla hasičům ohlášena v 17.35 hodin, na místě zasahovala jednotka ze stanice v ulici Tuřanka v Brně-Slatině. Při srážce osobního vozidla Volkswagen Polo a motocyklu Honda byli zraněni 29letý řidič motocyklu a jeho 29letá spolujezdkyně. Osádka auta zraněna nebyla.

Při příjezdu jednotky HZS byli oba zranění v péči zdravotníků, kteří je po ošetření na místě převezli do nemocnice. Hasiči udělali na vozidlech protipožární opatření a odpojili baterie. Sorbentem na vozovce zasypali uniklý benzín a olej a po vyšetření nehody pomohli naložit vrak motocyklu k odtahu. Z vozovky uklidili zbytky sorbentu a úlomky a střepy z vozidel. Po dobu zásahu také hasiči řídili dopravu.



Ilustrační foto HZS Pardubického kraje

por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí
HZS Jihomoravského kraje


-swo-

Sdílet