Úterý 30. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Jsi student a chceš být na jeden den hasičem SŽDC? Můžeš to zkusit

O železnici toho bylo v poslední době napsáno mnoho. Málokdo ale ví, že už za měsíc si kdokoliv z vás může vyzkoušet, co to obnáší pracovat právě tam. Pod vedením Správy železniční dopravní cesty (SŽDC) si tak i ty budeš moct vyzkoušet, co obnáší být třeba hasičem na dráze.

Díky projektu Staň se na jeden den … budou studenti moct získat zcela nový pohled na věc. A co všechno že projekt obnáší?

Vítej na dráze!

Jako účastník se na jeden den staneš hasičem SŽDC. Přidělí ti výstroj a můžeš začít pracovat! Seznámíš se s lidmi, kteří na dráze pracují, i s procesy, se kterými přijdou takoví běžní zaměstnanci na této pozici denně do styku.

A co že pro to musíš udělat? Celkem nic! Abys mohl na vlastní kůži poznat, jak náročná je práce hasičů a co všechno během své směny musí zvládnout, stačí napsat pár řádků o tom, proč se chceš projektu zúčastnit a poslat je na adresu studenti@szdc.cz.

Do přihlášky prosím napiš také svůj věk.

Vybraní studenti stráví 31. 5. 2018 celý pracovní den na pražském velitelství HZS SŽDC na Odstavném nádraží Jih v Michli a také v Kralupech nad Vltavou.

Sdílet