Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda u Božkova Hamru

Na silnici vedoucí z obce Trhové Sviny do Ločenic u Božkova Hamru havaroval krátce před 10. hodinou dodávkový automobil. Ve voze cestoval pouze řidič, který nezvládnul řízení a narazil s dodávkou do stromu. Nehodu na Krajské operační středisko HZS Jihočeského kraje oznámila Záchranná zdravotnická služba a ta také k nehodě dorazila jako první.

Na silnici vedoucí z obce Trhové Sviny do Ločenic u Božkova Hamru havaroval dnes 14. července krátce před 10. hodinou dodávkový automobil. Ve voze cestoval pouze řidič, který nezvládnul řízení a narazil s dodávkou do stromu. Nehodu na Krajské operační středisko HZS Jihočeského kraje oznámila Záchranná zdravotnická služba a ta také k nehodě dorazila jako první.

Operační středisko HZS vyslalo jednotku profesionálních hasičů z požární stanice Trhové Sviny, která musela ze zničeného vozu řidiče vystřihávat pomocí speciálního vyprošťovacího zařízení. Poté byl zraněný řidič předán do péče Záchranné služby. Hasiči vůz zajistili proti požáru a místo nehody předali Policii ČR k došetření.

Ilustrační foto

Ilustrační foto

Vendula Matějů
tisková mluvčí
HZS Jihočeského kraje


-swo-

Sdílet