Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nákladní vozidlo skončilo v rodinném domě v Boči, řidič byl lehce zraněn

Dne 16. května 2018 kolem 11:30 hod. došlo na silnici I/13 v obci Boč k dopravní nehodě tří nákladních vozidel.

Řidič nákladního vozidla, které jelo ve směru od Klášterce nad Ohří, nepřizpůsobil rychlost stavu a povaze vozovky a v důsledku toho se levá zadní část návěsu tohoto vozidla dostala v pravotočivé zatáčce do protisměru.

Návěs vozidla pak narazil do kabiny protijedoucího nákladního vozidla, které odmrštilo vpravo mimo pozemní komunikaci. Toto vozidlo v důsledku toho narazilo do rodinného domu, ve kterém se v době dopravní nehody nenacházela žádná osoba.

Po nárazu do domu vozidlo sjelo a zadní částí návěsu narazilo do dalšího nákladního vozidla, které v tu dobu již stálo na místě. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.

Řidič vozidla, které narazilo do rodinného domu, utrpěl lehká zranění, se kterými byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice na ošetření.

Z vozidel unikaly na silnici provozní kapaliny, únik hasiči zlikvidovali s použitím sorbčních prostředků. Zároveň prověřili, zda pod sutinami není nějaká osoba nebo jestli není někdo v poškozeném domě. Ten byl v době nehody prázdný.

Hasiči tak výdřevou zajistili provizorní stabilizace poškozeného domu, do kterého statik zakázal vstup,

uvedl Martin Kasal, mluvčí HZS Karlovarského kraje.

nprap. Bc. Michal Žáček
Policie ČŘ
Sdílet