Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma Dobráci.sk předala hasičům již padesátý automobil, zabývá se i rekonstrukcemi

Dne 30. dubna 2018 byla u příležitosti stavění máje v městské části Devínska Nová Ves představena a dobrovolným hasičům předána po ukončení první fáze opravy hasičská cisterna Liaz 101.860 CAS 25 Karosa.

Vozidlo dostali dobrovolní hasiči městské části bezplatným převodem od státních hasičů. Po dlouhých letech používání ve státním i dobrovolném hasičském sboru urgentně vyžadovalo kompletní rekonstrukci.

Tuto rekonstrukci vozidla provedla slovenská firma Dobráci s.r.o.


Firma Dobráci se více než 10 let věnuje dobrovolným hasičům v České a Slovenské republice, kde prodává kvalitní použitou hasičskou techniku od holandských a německých hasičů se záručním a pozáručním servisem, provádí také rekonstrukce hasičských vozidel a úpravy dle přání zákazníka.

Rovněž dobrovolným hasičům prodává použitou výbavu za rozumnou cenu.

Jak uvádí jednatel firmy Dobráci s.r.o. Ing. Ján Stankovič, jen během jednoho týdne firma předala nové cisterny třem obcím – Hevlín, Vražné a městské části Devínska Nová Ves.

Dle vyjádření jednatele firmy to byl běh na velmi dlouhou trať a jen poctivá práce zaručí žádaný výsledek. Mottem firmy je – jak uvádí pan Stankovič – se o hasiče kompletně postarat a nejen jim auto prodat.

Vozidlo je ještě v zahraničí řádně vyzkoušeno s testem čerpadla a volně dostupným videozáznamem o této kontrole. Nejsou dopředu požadovány žádné zálohy a až když si hasiči při kontrolním dni automobil zkontrolují a podepíšou zprávu, je vystavena faktura.

Za dodaná vozidla firma ručí, všechna jsou zařazena v IZS.

Shánění potřebného finančního obnosu na nákup automobilu je mnohokrát velmi obtížné, často firma komunikuje s hasiči i více jak rok. Vozidla a výbavu také prodává na splátky.

Výsledky firmy jsou velmi transparentní, na stránkách jsou uvedeny všechny předané automobily se jménem obce či města. Hasiči se tak sami mohou informovat u svých kolegů.

Vzhledem ke 100% referencím má firma Dobráci s.r.o. na trhu v Česku a Slovensku výrazné místo. V uplynulých dnech Dobráci s.r.o. předali dobrovolným hasičům již padesátý vůz.

komerční prezentace
Dobráci.sk, s.r.o.
Sdílet