Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nákladní automobil při nehodě porazil strom

Plzeňští profesionální hasiči z Košutky byli ve středu 22. července v 16:15 povoláni k nehodě nákladního automobilu na silnici mezi obcemi Záluží a Ledce na severním Plzeňsku. Vůz sjel do příkopu, při tom porazil strom a zůstal převrácený na bok. Z korby návěsu se vysypal náklad obilí. Hasiči po příjezdu začali likvidovat unikající naftu z proražené nádrže a veškerý zůstatek z nádrže (cca 150l) přečerpali do připravených nádob.

Plzeňští profesionální hasiči z Košutky byli ve středu 22. července v 16:15 povoláni k nehodě nákladního automobilu na silnici mezi obcemi Záluží a Ledce na severním Plzeňsku. Vůz sjel do příkopu, při tom porazil strom a zůstal převrácený na bok. Z korby návěsu se vysypal náklad obilí. Hasiči po příjezdu začali likvidovat unikající naftu z proražené nádrže a veškerý zůstatek z nádrže (cca 150l) přečerpali do připravených nádob.

Řidič nákladního automobilu byl lehce zraněn, ZZS jej odvezla k ošetření. Poražený strom poškodil v přední části osobní automobil, který jel za nákladním automobilem. Řidičce s dítětem se nic nestalo. Strom hasiči rozřezali a odklidili z vozovky.


Foto: HZS Plzeň- Košutka


kpt. Mgr. Blanka Nechvátalová
zast. tisková mluvčí
HZS Plzeňského kraje



-swo-

Sdílet