Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

23. 7. 2009 17:30 Ústecký kraj

Od 17:30 vyjely hasičské jednotky v Ústeckém kraji z důvodů silného větru k více než 27 zásahům. Převážně se jednalo o spadlé stromy. Na Litoměřicku byly hlášeny stromy na silnici ve Vlastislavi, Litochovicích, Třebenicích, Křešicích, Úštěku, Štětí, v Mšených Lázních spadl v lázeňské ulici strom na dům. V Houskově ulici v Roudnici vítr poškodil střechu. V okresu Louny vyjížděli hasiči do Rybalkovy ulice v Lounech

Od 17:30 vyjely hasičské jednotky v Ústeckém kraji z důvodů silného větru k více než 27 zásahům. Převážně se jednalo o spadlé stromy. Na Litoměřicku byly hlášeny stromy na silnici ve Vlastislavi, Litochovicích, Třebenicích, Křešicích, Úštěku, Štětí, v Mšených Lázních spadl v lázeňské ulici strom na dům. V Houskově ulici v Roudnici vítr poškodil střechu.

V okresu Louny vyjížděli hasiči do Rybalkovy ulice v Lounech, spadl tam strom na auto, na silnici spadl strom v ulici Svatopluka Čecha, v Hlubanech spadl strom naproti autobusové zastávce, a na silnici spadl strom v Petrohradu. Na Děčínsku spadly větve na silnici v Prosetíně, v Rumburku a v Hřensku. V Ústí nad Labem byl hlášen strom v Masrykově ulici, v Církvicích, v Trmicích, v Brné a Velkém Březně a na Teplicku v Zabrušanech.

por. Ing. Lukáš Marvan
komisař – tiskový mluvčí
HZS Ústeckého kraje


-swo-

Sdílet