Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragické nedělní ráno v Karlovarském kraji

Hasiče, záchranku, policii a dva vrtulníky zaměstnala dopravní nehoda, která se stala v neděli 26.července krátce před osmou hodinou ráno. K události došlo na silnici I/6 za obcí Hory ve směru z Karlových Varů do Sokolova. Zatím z neznámých důvodů zde ze silnice vyletěl VW Caravelle, ve kterém jelo pět osob, tři muži a dvě mladé ženy.

Hasiče, záchranku, policii a dva vrtulníky zaměstnala dopravní nehoda, která se stala v neděli 26.července krátce před osmou hodinou ráno.

K události došlo na silnici I/6 za obcí Hory ve směru z Karlových Varů do Sokolova. Zatím z neznámých důvodů zde ze silnice vyletěl VW Caravelle, ve kterém jelo pět osob, tři muži a dvě mladé ženy.

Na místo byli povoláni profesionální hasiči z Karlových Varů. V době jejich příjezdu byli všichni cestující mimo vozidlo a už jim první pomoc poskytovala zdravotnická záchranná služba.

Všichni muži a jedna z žen utrpěli vážná zranění. Pro dva raněné byly povolány pro rychlý transport do nemocnic vrtulníky z Plzně a z Prahy. Ostatní osoby odvezly sanitní vozy do nemocnic v Sokolově a v Karlových Varech.

Hasiči na místě asistovali při přistávání vrtulníků a pomáhali doktorům při nakládání zraněných. Potom se postarali o protipožární zabezpečení havarovaného vozu, chloraminem desinfikovali krvavé skvrny po havárii a uklidili vozovku.

Silnice I/6 byla dvě hodiny úplně uzavřena a policie odkláněla dopravu na objízdné trasy přes Chodov a Loket. Příčiny nehody šetří policie.

prap. Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje



-swo-

Sdílet