Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehody páteční noci na Praze západ

O páteční noci 31.7. 2009 a první srpnové sobotě se řevničtí záchranáři Trans Hospitalu vůbec nenudili. Mimo běžných výjezdů zasahovali spolu s hasiči a policií u několika havárií a dopravních nehod.

O páteční noci 31.7. 2009 a první srpnové sobotě se řevničtí záchranáři Trans Hospitalu vůbec nenudili. Mimo běžných výjezdů zasahovali spolu s hasiči a policií u několika havárií a dopravních nehod.

V pátek v noci havaroval mladý muž v Černošcích, kde úplně urazil lampu veřejného osvětlení a se středně těžkým zraněním byl převezen do pražského Motola. Další podobná nehoda na Praze západ se stala tu noc také v Rymáni u Mníšku pod Brdy, kde mladý řidič silného sportovního vozu urazil sloup elektrického vedení. Zde zasahovala ZZS ASČR a hasiči.

V sobotu v dopoledních hodinách mezi Zadní Třebání a Litní havaroval mladý pár s osobním vozem a oba pacienti byli převezeni na chirurgickou ambulanci v Hořovicích. V odpoledních hodinách došlo v Letech na křižovatce k nehodě osobního vozu a motorové tříkolky, z místa události byli dva pacienti s těžším zraněním převezeni do Motola. Ani na závodech v Sedlčanech na autokrosu, kde ZZS Trans Hospital asistoval, nebylo o nehody nouze, ale se vše obešlo naštestí bez zranění.


Foto a info: ZZS Trans Hospital, Marty Soda

-wap-

Sdílet