Středa 24. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Kamion narazil na dálnici do kontejnerového vozu

Jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Beroun s technikou RZA, CAS 20-Iveco a VEA-Škoda Fabia Combi ve spolupráci s Policií ČR, zdravotnickou záchrannou službou a SSÚD Rudná zasahovala dnes v 12:08 u dopravní nehody kamionu s kontejnerovým vozem a vozíkem SSÚD na 13,5 km dálnice D5 ve směru na Plzeň.

Jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Beroun s technikou RZA, CAS 20-Iveco a VEA-Škoda Fabia Combi ve spolupráci s Policií ČR, zdravotnickou záchrannou službou a SSÚD Rudná zasahovala dnes v 12:08 u dopravní nehody kamionu s kontejnerovým vozem a vozíkem SSÚD na 13,5 km dálnice D5 ve směru na Plzeň.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že ve stoupacím pruhu došlo ke střetu kamionu a valníku s přívěsným vozíkem Střediska správy a údržby dálnic z Rudné. Vozidla SSÚD byla umístěna jako výstraha před odstaveným porouchaným tahačem s cisternovým návěsem s benzínem. Po nárazu zůstal poškozený kontejner a vozík SSÚD ve stoupacím pruhu a kamion napříč pomalého a rychlého pruhu dálnice.

Nehoda si nevyžádala žádné zranění a jednotka požární ochrany provedla odpojení akumulátorů na vozíku a posyp uniklých pohonných hmot z havarovaného kamionu. 


mjr. Ing. Tomáš Hradil
velitel stanice Beroun
HZS Středočeského kraje
vrchní komisař

-miw-

Sdílet