Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Trosky auta ležely desítky metrů daleko

Po příjezdu jednotek na místo byl řidič mimo zdemolovaný vůz a nejevil známky života. Náraz byl velmi silný a části vozidla byly rozsety i několik desítek metrů daleko. Hasiči prohledali blízké okolí, aby se ujistili, že nikdo další ve vozidle nebyl.

V pátek 7. srpna 2009 večer došlo mezi obcemi Prasek a Kobylice na Hradecku k tragické dopravní nehodě. Na silnici č. 324 havarovalo osobní vozidlo Renault, jehož řidič vyjel mimo silnici, narazil do mostku a následně do stromu. Vozidlo bylo silným nárazem rozpůleno a přední část skončila několik metrů daleko v poli. Řidič na místě podlehl těžkým zraněním.

Na místo krátce před osmou hodinou večer vyjeli profesionální hasiči z Nového Bydžova a dobrovolní hasiči z Nechanic. Po příjezdu jednotek na místo byl řidič mimo zdemolovaný vůz a nejevil známky života. Náraz byl velmi silný a části vozidla byly rozsety i několik desítek metrů daleko. Hasiči prohledali blízké okolí, aby se ujistili, že nikdo další ve vozidle nebyl. Po zadokumentování události Policií ČR pomohli s naložením trosek vozidla na odtahový vůz. Příčiny nehody šetří Policie ČR.

Foto: požární stanice Nový Bydžov

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje

-miw-

Sdílet