Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Účastníky nehody hledal psovod

Policejní psovod se cvičeným psem zasahoval u dopravní nehody osobního vozu u obce Kašperské Hory na Klatovsku. Při nehodě se zranili tři lidé, ale nebylo jasné, zda ve voze cestovaly ještě další osoby.

Policejní psovod se cvičeným psem zasahoval u dopravní nehody osobního vozu u obce Kašperské Hory na Klatovsku. Při nehodě se zranili tři lidé, ale nebylo jasné, zda ve voze cestovaly ještě další osoby. Po více než hodinovém pátrání nebyl nikdo další v okolí místa nehody nalezen.

Událost byla ohlášena na operační středisko v neděli 9. srpna 2009 ve 22.42 hodin. Jednalo se o havárii osobního automobilu, který sjel mimo vozovku ze srázu. Po příjezdu jednotky na místo byli už cestující mimo vozidlo. Jedna osoba utrpěla těžká zranění, další dva cestující byli zraněni lehce.

Zraněné odvezla k ošetření ZZS, nebylo ale zřejmé, zda ve voze nejel ještě někdo další. Policisté proto na místo povolali psovoda, aby prohledal okolí místa nehody. V 1.23 hodin policisté konstatovali, že nikdo další se v okolí nenachází. Hasiči vyprostili vozidlo ze svahu a pomohli odtahové službě s jeho naložením.

Zasahující jednotky:
HZS Sušice
JSDH Kašperské Hory

por. Mgr. Alena Marešová
tisková mluvčí
HZS Plzeňského kraje

-kow-

Sdílet