Čtvrtek 18. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda osobního vozidla mezi Červeným Újezdem a Chýní

Dopravní nehoda byla na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášena v pátek 7. srpna 2009 ve 20:30 hodin mezi obcemi Červený Újezd a Chýně.

Dopravní nehoda byla na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášena v pátek 7. srpna 2009 ve 20:30 hodin mezi obcemi Červený Újezd a Chýně.

Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 24 – T815 4×4 TERRNO a posilovou jednotkou dobrovolných hasičů obce Unhošť s cisternovou automobilovou stříkačkou CAS 24 – L101.

Jako první na místo události přijela jednotka unhošťských hasičů a to ve 20:45 hodin. Provedeným průzkumem byla zjištěna dopravní nehoda osobního vozidla značky Hyundai Accent.

Z dosud neznámých příčin sjela řidička mimo komunikaci a utrpěla lehká zranění. Hasiči ženě poskytli předlékařskou pomoc a vyčkali na příjezd záchranné služby. Po odpojení akumulátoru u havarované vozidla se obě jednotky vrátily zpět na základnu.

Foto: nprap. Jiří Pospíšil

Lukáš Vejvar
Oddělení ZPP Kladno

-kow-

Sdílet