Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Provozní nádrž na motorovou naftu v akci pro hasičské sbory

Firma CERNIN, s.r.o. nabízí nejen pro hasičské sbory pojízdnou provozní nádrž na pohonné hmoty. Veškeré informace včetně certifikátů a ceníku najdete v příloze tohoto článku.

Firma CERNIN, s.r.o. nabízí nejen pro hasičské sbory pojízdnou provozní nádrž na pohonné hmoty. Veškeré informace včetně certifikátů a ceníku najdete v příloze tohoto článku. 


Vážení přátelé, přinášíme vám zajímavou nabídku pojízdné provozní nádrže pro motorovou naftu. Certifikát zkušebny TÜV se všemi protokoly a prohlášení o shodě jsou platné pro celou EU. Vzhledem k tomu, že se jedná o návěsné vozidlo, nevztahuje se na výrobek zák. o pohonných hmotách a čerpacích stanicích 311/06. tzn. že není nutné vést územní řízení, ani žádat povolení.

Tato povinnost se týká každé nádoby která není na kolech, tzn. je spojená se zemí a je jedno jestli je z plastu, nebo dvouplášťového plechu.

Firma může dodat i nádrž tzv. bez dopravní způsobilosti. Ta je asi o 80 000 Kč levnější a nesmí se s ní na státní cesty. Může stát na dvoře jako neveřejná čerpací stanice.

Nabídkové cena nádrží (viz ceník ExW Opava v příloze článku).

Nádrž je možné vybavit snímacími senzory a elektronickou váhou pro kontrolu množství nafty bez závislosti na teplotě v ceně 50 000,– Kč.

Při rychlém jednání je doba dodání za 4 až 6 týdnů.
Pro posouzení efektivnosti ještě uvádíme, že nákupní cena nafty při stáčení je v průměru asi o 2,00 Kč nižší. Při čerpání alespoň 3 000 l nafty měsíčně nádrž dokáže vydělat na leasingové splátky.

Kontakt: Ing. Jiří Černín, mobil: 604 307 329, email: jcernin@volny.cz

---------------------------------------------------- reklamní článek --------------------------------------------------------

Sdílet
Přiložené soubory
TECHNICKÉ PODM A NÁVOD K OBSLUZE.doc zobrazit online DOC 150 kB
Prednosti_PPN.doc zobrazit online DOC 32 kB
Nabídkový list PPN 3.doc zobrazit online DOC 39 kB
ceník 2008.doc zobrazit online DOC 38 kB