Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vlak upravil Hondě fasádu

Po nehodě zůstal poškozený automobil stát na kolech poblíž železničního přejezdu a částečně zasahoval do vozovky. Motorový vlak ujel po nárazu ještě 400 m ve směru na Rudnou.

Dne 13. 8. 2009 v 16:20 hodin zasahovala jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Beroun s technikou RZA, CAS 20-Iveco a VEA-Hyundai společně s jednotkou HZS SŽDC Praha s technikou CAS 24-MB a ve spolupráci se ZZS a Policií ČR u dopravní nehody automobilu s vlakem na železničním přejezdu č. P2229 mezi Rudnou a Jinočany.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo ke srážce osobního automobilu Honda Prelude a osobního motorového vlaku. Po nehodě zůstal poškozený automobil stát na kolech poblíž železničního přejezdu a částečně zasahoval do vozovky. Motorový vlak ujel po nárazu ještě 400 m ve směru na Rudnou. V době příjezdu jednotky PO na místo byl lehce zraněný řidič v péči ZZS Rudná. Průzkumem bylo zjištěno, že ve vlaku nedošlo ke zranění osob a vlak je zajištěn strojvůdcem. Jednotka provedla na havarovaném automobilu protipožární opatření, likvidovala únik provozních náplní sorbentem a po předání jednotce drážních hasičů se vrátila zpět na základnu.

mjr. Ing. Tomáš Hradil
velitel stanice Beroun
HZS Středočeského kraje
vrchní komisař

-miw-

Sdílet