Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Motorkář přehlédl odbočující auto

Motocyklista předjížděl malou kolonu a přes dodávku si nevšiml odbočujícího osobního auta. Po nárazu do boku vozu utrpěl velmi těžké zranění. Přivolaná posádka zdravotnické záchranné služby ho delší dobu stabilizovala a snažila se udržet jeho základní životní funkce.

Dne 14. 8. 2009 v 04:45 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě ve Valašském Meziříčí.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Valašského Meziříčí s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na ul. Nádražní došlo k dopravní nehodě mezi motocyklem zn. Suzuki a osobním autem zn. Ford.

Motocyklista předjížděl malou kolonu a přes dodávku si nevšiml odbočujícího osobního auta. Po nárazu do boku vozu utrpěl velmi těžké zranění. Přivolaná posádka zdravotnické záchranné služby ho delší dobu stabilizovala a snažila se udržet jeho základní životní funkce. Po nutném ošetření byl odvezen do nemocnice k hospitalizaci.

Hasiči zajistili vrak motocyklu proti případnému požáru a uniklé provozní kapaliny zlikvidovali sorbenty. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla omezena průjezdnost po komunikaci.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje


-miw-

Sdílet