Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Den pro hasiče 18. září 2009 v borovanském učilišti PO

Výzbrojna požární ochrany pro vás připravila prezentaci a ukázky novinek hasičské výzbroje a výstroje. VPO, a.s. směřuje k širší spolupráci se svými zákazníky a proto se svými partnery – největšími a kvalitními dodavateli hasičské techniky a mediálním partnerem POŽÁRY.cz pro vás připravila první akci tohoto druhu v ČR.

Připravili jsme pro vás prezentaci a ukázky novinek hasičské výzbroje a výstroje. VPO, a.s. směřuje k širší spolupráci se svými zákazníky a proto se svými partnery – největšími a kvalitními dodavateli hasičské techniky a mediálním partnerem POŽÁRY.cz pro vás připravila první akci tohoto druhu v ČR.

Pod dohledem odborníků z firem MSA-Auer, Koutný, Zeman Special, Technolen, Eurolamp, Snaha, Holík, DCom, REOAMOS, ZHT, MHZ, Lakmus, SUPPORT MED si budete moci osahat a vyzkoušet výrobky těchto firem. Některé představené výrobky budou unikáty, které se připravují k používání pro záchranné složky:

  • Zachranná vyprošťovací nosítka pro hasiče v nasazeni s dýchacím aparátem, typ Protect ASA,
  • záchranný polštář Protect STU-8 s podporou vzduchových komor,
  • Protect-Otter – nouzové a dekontaminační vany
  • SafeCaddy – mobilní záchranný systém atd.

Pokud si přivezete sebou přilby Gallet, hasící přístroj, nebo vázací a jistící prostředky (např. zásahové opasky) provedeme Vám ZDARMA revizi těchto prostředků.

Vstup je ZDARMA (vstupenky=anketní lístky budou slosovatelné a výherci dostanou hodnotné hasičské ceny) a celou akci bude moderovat Mirek Vaňura moderátor televizního pořadu 112.

Akce se koná 18. září od 10:00 do 20:00 v odborném učilišti požární ochrany BOROVANY, Vodárenská 471.

Přijďte se podívat, vyzkoušet si nové věci, navázat kontakty a přátelství. Budeme se na Vás těšit.

pracovníci VPO, a.s., zástupci firem a Mirek Vaňura

Nashledanou 18. září v Borovanech


-wap-

Sdílet