Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehodu nepřežila mladá žena

Pro pět mladých lidí skončila včerejší cesta osobním autem tragédií. Vozidlo na silnici u Mířkova na Domažlicku sjelo z vozovky a narazilo do stromu. Jeden cestující náraz nepřežil, další dva lidé utrpěli těžká zranění, dva účastníci nehody byli zraněni lehce.

Pro pět mladých lidí skončila včerejší cesta osobním autem tragédií. Vozidlo na silnici u Mířkova na Domažlicku sjelo z vozovky a narazilo do stromu. Jeden cestující náraz nepřežil, další dva lidé utrpěli těžká zranění, dva účastníci nehody byli zraněni lehce.

K nehodě vyjížděli hasiči v pondělí 17. srpna 2009 ve 20.10 hodin na komunikaci mezi obcemi Mířkov a Vidice na Domažlicku. Osobní automobil s pěti lidmi sjel mimo komunikaci do příkopu, kde se zastavil až o strom. Dvě lehce zraněné osoby byly při příjezdu hasičů mimo vozidlo a ZZS ihned je odvezla k ošetření do nemocnice. Další dva těžce zranění byli také mimo vůz a v péči je měli zdravotníci. Mladá žena jedoucí ve vozidle na místě zraněním podlehla. Hasiči zajistili místo nehody a na žádost PČR řídili provoz na komunikaci. Vozovka byla kvůli nehodě na více než dvě hodiny uzavřena. Po příjezdu kriminální policie hasiči předali místo události.

Zasahující jednotky:

  • HZS Staňkov
  • JSDH Horšovský Týn

por. Mgr. Alena Marešová
tisková mluvčí
HZS Plzeňského kraje

-miw-

Sdílet