Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

VIDEO: Renault v noci shořel na R6

Požár dopravního prostředku byl na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášen v pondělí 17. srpna 2009 ve 23:40 hodin u obce Kamenné Žehrovice na dálnici R6 ve směru na Karlovy Vary.

Požár dopravního prostředku byl na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášen v pondělí 17. srpna 2009 ve 23:40 hodin u obce Kamenné Žehrovice na silnici R6 ve směru na Karlovy Vary.

Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s cisternou a vyšetřovatelem požárů.

Po příjezdu na místo události ve 23:51 hodin bylo vizuálním průzkumem zjištěno, že se jedná o požár osobního vozidla značky Renault Safrane. Požár vozidla byl v plném rozsahu a tak hasiči zahájili za pomocí dýchací techniky a jednoho vysokotlakého proudu hasební práce. Požár zlikvidovala zásahová jednotka hasičů v 00:23 hodin.

Příčina vzniku požáru je v šetření vyšetřovatelů HZS Středočeského kraje. Škoda byla majitelem vozidla vyčíslena na 70 tisíc korun.

Foto: por. Bc. Tomáš Nocar

Lukáš Vejvar
Oddělení ZPP Kladno
HZS Středočeského kra­je

-miw-

Sdílet