Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Šest lidí bylo zraněno při střetu dvou osobních vozidel mezi odbočkou na Horní Hrad a Stráží nad Ohří

V neděli dne 5. srpna 2018 krátce před 15. hodinou došlo na silnici I/13 mezi odbočkou na Horní Hrad a Stráží nad Ohří k vážné dopravní nehodě. Z dosud nezjištěných příčin došlo k čelnímu střetu osobní vozidla značky Dodge a osobního vozidla značky Toyota.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění celkem šesti osob, z toho dvě osoby utrpěly těžká zranění. Jedna osoba byla letecky transportována do nemocnice v Plzni a ostatní zraněné osoby byly převezeny vozidly Zdravotnické záchranné služby do nemocnice v Karlových Varech.

Dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby se co nejdříve obrátili na linku 158 nebo na služebnu dopravních nehod 974366408. Mohou tak přispět k objasnění této vážné dopravní nehody.

Komunikace je po dopravní nehodě zcela neprůjezdná. Policisté odkláněli dopravu nejprve přes Květnovou, Krásný Les, Srní, Malý Hrzín a Boč. V současné době je tato trasa neprůjezdná, neboť zde údajně najel autobus na krajnici a havaroval do příkopu. Ke zranění osob nedošlo. Nová objízdná trasa je přes Křížovu Horu směr Boží Dar.

nprap. Kateřina Krejčí
Policie ČR
Sdílet