Neděle 19. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požár vznikl v dětském pokoji rodinného domu

V Příšově na severním Plzeňsku likvidovali včera večer (23.08.2009) hasiči požár rodinného domku. Hořet začalo, když majitelé domu byli na zahradě. Kouře a zápachu si všimli až po chvíli, to už ale dětský pokoj byl téměř zničený.

V Příšově na severním Plzeňsku likvidovali včera večer hasiči požár rodinného domku. Hořet začalo, když majitelé domu byli na zahradě. Kouře a zápachu si všimli až po chvíli, to už ale dětský pokoj byl téměř zničený.

Požár v prvním patře rodinného domu v Příšově byl oznámen v neděli 23. srpna 2009 v 18.26 hodin. Ohnisko požáru bylo na rohu postele v dětském pokoji, kde jeho majitelé nechali v nabíječce přenosný DVD přehrávač. Než se na místo dostali hasiči, tak se podařilo dvěma místním lidem požár lokalizovat pomocí dvou hasicích přístrojů. Jednotky ohnisko dohasily, vynosily z domu ohořelé věci a prostory odvětraly pomocí přetlakové ventilace.

Majitel domku se nadýchal zplodin hoření, proto na místo dorazila i ZZS a muž odvezla k ošetření. Po likvidaci požáru bylo místo předáno majitelce. Škoda byla předběžně vyčíslena na 200 tisíc korun.

Zasahující jednotky:
HZS Plzeň-Košutka
HZS Plzeň-střed

por. Mgr. Alena Marešová – tisková mluvčí HZS Plzeňského kraje

-kaw- 

Sdílet