Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

U Třebíče hasiči přes tři hodiny likvidovali dopravní nehodu

Ve 14:20 hodin dne 26. srpna 2009 vyjížděli dvěma automobily hasiči z Třebíče k dopravní nehodě k Pocoucovu. Při dopravní nehodě došlo ke střetu dvou nákladních automobilů na mostě – kamionu Volvo a dodávky Liaz s přívěsem plným pšenice, který se při dopravní nehodě převrátil a obilí se rozsypalo na vozovku. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn. Ilustrační foto

Ve 14:20 hodin dne 26. srpna 2009 vyjížděli dvěma automobily hasiči z Třebíče k dopravní nehodě k Pocoucovu. Při dopravní nehodě došlo ke střetu dvou nákladních automobilů na mostě – kamionu Volvo a dodávky Liaz s přívěsem plným pšenice, který se při dopravní nehodě převrátil a obilí se rozsypalo na vozovku. Při dopravní nehodě nebyl nikdo zraněn.

Hasiči zajistili místo nehody. Po vyšetření nehody Policií ČR začali hasiči pomocí jeřábu vyprošťovat do se zaklíněné havarované automobily. V 16:40 byly automobily vyproštěny a hasiči začali s úklidem vozovky od vysypaného obilí. V 17:37 hodin místo předali Policii ČR.

Po celou dobu zásahu byla silnice Třebíč – Velké Meziříčí u Pocoucova zcela uzavřena.

Ještě k jedné větší, ne rozsahem, ale následky, dopravní nehodě vyjížděli v podvečerních hodinách hasiči na Třebíčsku. V 17:24 hodin byla ohlášena dopravní nehoda osobního automobilu Citroen Xara u Jaderné elektrárny Dukovany. Na místo vyjeli hasiči podniku ČEZ a. s. a hasiči ze stanice Hrotovice. Při dopravní nehodě bylo pět osob zraněno. Na místě zasahoval vrtulník zdravotnické záchranné služby. Dopravní nehoda je v šetření Policie ČR.

Info: Denisa Vrbová
tisková mluvčí
HZS kraje Vysočina


-swo-

Sdílet