Pátek 3. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma Pavliš a Hartmann představila na Pyrocaru 2018 kompletní sortiment, děkuje všem návstěvníkům

Všechno se u firmy Pavliš a Hartmann už vrátilo zpátky do zaběhnutých kolejí všedních dní. Pondělní ráno minulého týdne však bylo ve znamení dozvuků společně prožitého víkendu na akci Pyrocar 2018 – již pátého ročníku největšího setkání hasičů a hasičské techniky.

Byli jsme zde již tradičně, abychom představili kompletní nabídku svých výrobků. Každý ze zájemců si zde mohl nalézt svůj předmět zájmu. Dovezli jsme na ukázku na třicet typů strojů (čerpadla, stříkačky, ventilátory), hadice, proudnice, armatury a veškeré příslušenství, které se může hodit pro ulehčení práce nejen pro hasiče.

Všichni hosté našeho stánku nám byli inspirací pro určení směru naší další práce. Diskutovali jsme nejen technické a praktické otázky. Anketa a losování anketních lístků proběhlo s velikým zájmem a bohatou účastí. Všichni vylosovaní účastníci byli odměněni na místě.

Přečtěte siPyrocar, největší setkání hasičů a hasičské techniky, proběhl v roce 2018 na letišti v Přibyslavi

Nejednou se setkali kamarádi, přátelé nebo dávní známí a z původně oficiálních diskuzí se stala přátelská posezení.

Ráda bych na tomto místě osobně poděkovala všem návštěvníkům za to, že navštívili naši expozici. Rádi jsme se s Vámi všemi potkali. Doufám, že jste u nás nalezli to, co jste chtěli :-)

Na závěr mi dovolte touto cestou poděkovat mému báječnému týmu kolegů pod taktovkou Pavla Suchánka za perfektní prezentaci společnosti Pavliš a Hartmann na akci PYROCAR 2018 .

Děkuji vám mnohokrát, jste báječní!

Marta Hartmannová, jednatelka společnosti
Pavliš a Hartmann
Sdílet