Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Osobní vozidlo skončilo po několika kotrmelcích v poli

K dopravní nehodě několika vozidel byla vyslána dne 30. srpna 2009 jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Říčany s technikou CAS 15 Mercedes Benz a RZA Opel Campo na dálnici D1. Bohužel oznamovatel nebyl schopný říct na kterém kilometru k nehodě došlo, proto jedno vozidlo vyrazilo ve směru na Prahu a druhé ve směru na Brno.

K dopravní nehodě několika vozidel byla vyslána dne 30. srpna 2009 jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Říčany s technikou CAS 15 Mercedes Benz a RZA Opel Campo na dálnici D1.

Bohužel oznamovatel nebyl schopný říct na kterém kilometru k nehodě došlo, proto jedno vozidlo vyrazilo ve směru na Prahu a druhé ve směru na Brno.

Jednotka, která jela ve směru na Brno nalezla na 12,5 km dopravní nehodu. Byla ale nucena jet se otočit na 15 km, protože nehoda byla v opačném směru. V době příjezdu jednotky na místě již zasahovala ZZS a Policie ČR. Průzkumem bylo zjištěno, že došlo k nehodě tří osobních vozidel z čehož jedno vozidlo od nehody ujelo. Druhé vozidlo skončilo po několika kotrmelcích v poli a třetí v odstavném pruhu. K místě nehody byla povolána i LZS , která zde naštěstí nemusela zasahovat. Při nehodě došlo k jednomu lehkému zranění.

Foto: ppor. Svoboda Petr

nprap. Martin Šmejkal
Vyšetřovatel požárů ÚO Kolín


-swo-

Sdílet